Op deze pagina treft u foto’s van mijn bezoek aan Japan in 1994. Samen met Per Jacobsen uit Kopenhagen was ik uitgenodigd om een lezing te geven over het omgaan met regenwater in Europa. Via het submenu krijgt u foto’s uit Syrië, Iran, Singapore, China en India.

In de periode van 2006-2007 ben in vier keer in Syrië geweest (voornamelijk Damascus), met medewerkers van Rijkswaterstaat. Doel was om medewerkers van verschillende ministeries te laten samenwerken. Klik hier.
In 2007-2008 ben ik enkele keren naar het noordoosten van Iran gereisd Mashhad). De grondwaterstand daalt daar 1,2 meter per jaar. Circa 120% van het beschikbare water werd gebruikt voor landbouw, industrie en huishoudelijk gebruik. Klik hier.
In 2012 mocht ik een keynote-presentatie op het watercongres in Singapore. Het is boeiend te zien hoe deze stad – dit land – met water omgaat. Iedereen is bekend met het principe van ABC: Active, beautiful and clean. Klik hier.
Nabij Shantou in China wordt een gebied waar nu een half miljoen mensen wonen voorbereid op een totale bevolking van vijf miljoen. Nu zie je er nog kleine dorpen. Hier en daar ligt een autosnelweg te wachten op verkeer. Met een ploeg van zeven specialisten mochten we het Masterplan verrijken. Klik hier.
In 2016 mocht ik een keynote presentatie geven op de River Conference in India (New Delhi). We zaten in een hotel dat in mijn ogen te chique was. Mijn tocht naar Oud Delhi heeft indruk gemaakt. Klik hier.

Japan 1994