Govert D. Geldof

Op deze pagina treft u een kort CV aan.

Visie en missie

Hier staat onder andere de missie van Geldof c.s. en hoe dit in de praktijk vorm krijgt. Veel heeft te maken met complexiteit. Met een groep onderzoekers ben ik al meer dan twintig jaar actief bezig het begrip complexiteit beter te begrijpen en werkwijzen te ontwikkelen om deze hanteerbaar te maken.

Foto’s

Onder deze knop tref je vele foto’s aan, foto’s van onze nieuwe woonplek in Tzum., oude foto’s, foto’s gemaakt in Australië, China, Brazilië en nog vele andere. Via onderstaande tabel kun je direct doorklikken.

Foto’s Holprijp. Op 23 december 2009 zijn we naar Fryslân verhuisd, Holprijp 2 te Tzum. Hier treft u een selectie van foto’s aan, alle gemaakt op of rond het erf. De meeste foto’s zijn in 2010 gemaakt: beginnend en eindigend in een strenge winter, met een prachtige lente en een nieuw dak op de boerderij. Klik hier.
Azië. Voor mijn werk ben ik regelmatig in Azië geweest. Op de pagina staan foto’s uit Japan 1994 (ingescand). Daarna: Syrië, Iran, Singapore, China en India. Klik Hier.
In 2006, 2007 en 2009 heb ik aardig wat vliegtuigkilometers gemaakt, ten dienste van duurzame ontwikkeling. Hier treft u foto’s aan van Australië en Nieuw-Zeeland. Klik hier.
Voor mijn werk ben ik regelmatig naar congressen, symposia en workshops in het buitenland gegaan. Ik heb een selectie gemaakt van zeven bezoeken, vooral aan Europese landen. Klik hier.
In 2002 kocht ik mijn eerste digitale camera: een Canon A40. Een selectie van foto’s, vooral in en rond de Schapespikke te Bathmen. Tevens: Openluchtmuseum, Oslo, Riksgransen (Zweden), Portland (Oregan), Terschelling, Norwich, Praag, Athene, Rome en Odense. Klik hier.
Hier treft u drie series aan met foto’s van Terschelling. Het begint met ingescande foto’s. Veel foto’s zijn van onze wandelingen langs het Noordzeestrand en het Wad. Klik hier. Klik hier.
Oude foto’s, van pake en beppe, oma en opa, kinderfoto’s op Terschelling, en nog veel meer. Tot en met de jaren ’70. De foto’s zijn ingescand, van papier of van dia. In het submenu foto’s van roeivereniging Wetterwille, militaire dienst en studententijd. Vakantiefoto’s van Frankrijk en Wallonië zijn uit de jaren ’90. Klik hier.