In april 2006 mocht ik een keynote-presentatie geven op het WSUD congres (Water Sensitive Urban Design) in Melbourne. Veel sessies, workshops en een veldexcursie. Veel gezelligheid eromheen. Klik hier.
In juni was ik er alweer, wederom voor een keynote. Dit keer was het in Queensland (Sunshine Coast). Aukje was ook uitgenodigd. Na de conferentie mochten Aukje en ik een week naar Port Douglas, in het noorden van Queensland, in het deel met tropische wouden en krokodillen. Klik hier.
In mei 2007 wederom een keynote, dit keer in Auckland, Nieuw-Zeeland. Na afloop heb ik een tocht over het Noordereiland gemaakt. Een rijk repertoire aan landschappen. Klik hier.
In januari 2009 – dan is het hartje zomer in Australië – heb ik samen met een flinke club mensen van Monash University een tocht gehouden in vijf steden: Perth, Brisbane, Melbourne, Sydney en Adelaide. In elke stad hebben we een tweedaagse workshop gehouden over Water Sensitive Urban Design). Het was droog, erg droog in Australië. Men sprak over de ‘Millennium Drought’. Klik hier.
Sydney april 2006.